Nieuws

 


Voor het laatste nieuws kunt u doorklikken naar onze meest recente nieuwsbrieven:

 

 
RENÉ VAN KOOTEN KONDIGT SHIFTING DAYLIGHT AAN
8 nov 2017 - We moeten nog geduld hebben tot 3 maart, maar dan worden we ook beloond met prachtige muziek. Hier kondigt René van Kooten zijn optreden met Shifting Daylight zelf aan:
 


ALI B KOMT NIET!
1 nov 2017 - De voorstelling Koorts van Ali B, die op donderdag 7 december in Theater De Beun zou staan, gaat niet door. De cabaretier liet ons het volgende weten (klik op de foto):
 


Wij waren natuurlijk niet het enige theater waarbij dit gebeurde. We hebben uitvoerig overlegd met het impresariaat van Ali B. Sommige voorstellingen zijn verschoven naar 2018, andere naar 2019. Helaas behoren wij tot die tweede groep. Het voordeel daarvan is dat het dan geen try-out meer is, maar een volwaardige voorstelling. Het nadeel is natuurlijk dat het nog heel lang duurt. De nieuwe datum is namelijk vastgesteld op woensdag 20 maart 2019.
 
Dat duurt nog zo lang dat we de mensen die kaarten hebben niet willen vragen die al die tijd te bewaren. Deze kaarten worden ongeldig en iedereen krijgt zijn/haar geld terug. Iedereen die kaarten had gekocht, heeft inmiddels bericht gehad. Mocht u geen bericht hebben gehad en wel kaarten voor 7 december hebben, stuur dan a.u.b. een mailtje naar fin@vriendenvandebeun.nl. De mensen die nu kaarten hebben, krijgen in 2019 voorrang bij het bestellen van nieuwe kaarten.

FOTOWEDSTRIJD MANTELZORGERS EN DEMENTIE
16 okt 2017 -
Productiehuis Solo Stories organiseert bij de theatervoorstelling Ma een fotowedstrijd die een ode brengt aan mantelzorgers, specifiek mantelzorgers die zich ontfermen over mensen met dementie. De wedstrijd loopt t/m 30 november 2017 en wordt georganiseerd i.s.m. Alzheimer Nederland en Mezzo, Landelijke Vereniging voor Mantelzorgers. In elke provincie wordt een winnaar gekozen, en de winnende foto's reizen mee met de voorstelling. Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals opname in de foto-expositie, een door Hugo Borst gesigneerd exemplaar van zijn boek Ma, vrijkaarten en een huldiging door hoofdrolspeler Eric Corton. 
 
De voorstelling Ma tourt vanaf januari 2018 langs honderd Nederlandse theaters en is op 18 maart 2018 in Theater De Beun te zien. 


Lees hier alles over de fotowedstrijd. Kaarten bestellen voor de voorstelling in Heiloo kan hier
 

KLEURPLAAT DIRK SCHEELE
28 sep 2017 - Dirk Scheele stuurde ons een heel mooie kleurplaat! Het is geen wedstrijd, deze keer. Hij is gewoon voor je eigen plezier. Als je op het plaatje hieronder klikt, krijg je hem in het groot en kun je hem printen. Kleur lekker!
 


VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR VRIENDEN VAN DE BEUN
-

Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn zo vriendelijk geweest hun foto beschikbaar te stellen voor de flyer waarmee de Stichting Vrienden van de Beun vrijwilligers zoekt - dat is heel leuk werk, hoor. Dat kun je lezen in de flyer die tevoorschijn komt als je op deze afbeelding klikt!

 

Heb je belangstelling voor een van de genoemde taken (of wil je je diensten op een heel ander terrein aanbieden), stuur dan een mailtje naar secr@vriendenvandebeun.nl

Vriend worden
Steunpilaar wordenRealisatie: Muismedia | Design: Kaandorp Communicatie